Heerlijke herfstwandeling met de Fysio-Wandelgroep

De Fysio-Wandelgroep heeft vandaag weer een heerlijke herfstwandeling gemaakt.
Mooie kleuren in het bos, een beetje regen, goede oefeningen en prettig gezelschap met daarna een kopje thee/koffie in de praktijk. Ook in de praktijk is het volop herfst!
Wat is de Fysio-Wandelgroep?
Op donderdagochtend van 10.30 – 11.30 uur verzamelen er ongeveer 20 tot 30 deelnemers bij onze praktijk aan de Hortensialaan 1 te Waalre om deel te nemen aan de Fysio-Wandelgroep. Onder begeleiding van twee fysiotherapeuten loopt men door de wijk en bij de Phloxlaan gaat men de bossen in.
In het bos worden gezamenlijk enkele oefeningen gedaan, dit varieert van allerlei bewegingsoefeningen om de spieren los te maken tot balansoefeningen. Hierna splitst de groep zich in tweeën. Het uitgangspunt van deze Fysio-Wandelgroep is dat iedereen kan deelnemen aan het uurtje wandelen. Door de splitsing in twee groepen, afhankelijk van de conditie van de deelnemer, kunnen zoveel mogelijk mensen mee lopen. De snelle groep gaat onder begeleiding van Wout Velter, sportfysiotherapeut, aan de slag. Rene Beusen en Ad Foudraine wisselen elkaar om de week af en zij begeleiden de langzamere groep.
Wilt u een keer meelopen? Dat kan, we zien u graag bij de praktijk! Wilt u meer informatie over de wandelgroep, dan kunt u ook bellen naar de praktijk.
Leave a reply