Geschiedenis

In 1999 is de maatschap Beusen Foudraine opgericht. René Beusen is sinds 1982 werkzaam in de praktijk. Ad Foudraine startte in 1986. Zij werkten al een aantal jaren samen toen zij besloten de praktijk in Waalre over te nemen.

Sinds deze overname is er zowel in de eerstelijnszorg als binnen de praktijk veel veranderd. Nieuwe regels, wetten en maatstaven, maar ook de privatisering van de zorgsector. Binnen de praktijk is het pand flink gemoderniseerd en werken we met nieuwe, moderne apparatuur en systemen. Het vaste team is enkele jaren geleden aangevuld met een jongere generatie; Monique Baten-Winters, en Davy Schuhmacher.


Team Fysiotherapeutisch Centrum Beusen Foudraine

Wilt u meer weten over het team: de medewerkers en hun specialisaties. Bekijk dan onze teampagina.

 

Kwaliteit

Fysiotherapeutisch Centrum Beusen Foudraine staat garant voor deskundige fysiotherapeutische behandelingen. Deze worden uitgevoerd door zeer adequaat opgeleide fysiotherapeuten, die ieder jaar aanvullende scholing volgen om hun kennis en kunde uit te breiden en te onderhouden. Wilt u meer lezen over kwaliteit en hoe wij aan het hoogste kwaliteitsniveau voldoen? Bekijk dan onze pagina over ons lidmaatschap van de vereniging Fysiovisie. Onze praktijk is aangesloten bij Fysiovisie, een vereniging van 30 kwaliteitspraktijken voor fysiotherapie in de regio Zuid-Oost Brabant, waardoor onze kwaliteit gewaarborgd blijft en waardoor de praktijk voorkeursleverancier is van diverse grote verzekeraars. Ook zijn we HKZ-gecertificeerd, meer informatie over deze certificering vindt u hier.

 

Aandacht en betrokkenheid

Aandacht en betrokkenheid dragen wij uit door u actief en persoonlijk te begeleiden op weg naar uw herstel. Wij kijken verder dan de klacht en kiezen voor een individuele benadering. Wij proberen u, als patiënt, het vertrouwen te geven om met de klacht en blessure verantwoord om te gaan.

Ook betrokkenheid bij de gemeenschap is van groot belang voor ons. Vandaar dat wij gestart zijn met een Fysio-Wandelgroep. Iedere donderdagochtend lopen er enthousiaste deelnemers onder begeleiding van twee fysiotherapeuten door de bossen van Waalre. Een succes! Ook een keer deelnemen? Neem contact met ons op.

 

Praktijk

Wij zijn een actieve praktijk met diverse faciliteiten; ruime behandelkamers, 2 fitnesszalen, een beweegtuin én een verwarmd oefenzwembad, dat is uniek in deze regio. Nieuwsgierig? Neem even een kijkje bij foto’s.

De praktijk is gevestigd in Aalst-Waalre vlakbij de High Tech Campus Eindhoven en heeft ruime parkeermogelijkheden.