Om een vlotte doorloop van de intake te bewerkstelligen, verzoeken wij u bij uw eerste behandeling uw verzekeringspas en identiteitsbewijs mee te nemen.

Het aantal behandelingen en het tarief dat door uw verzekeraar wordt vergoed verschilt per verzekeraar. Dat maakt het voor ons moeilijk om alle verschillende regelingen te kennen.U dient zelf uw behandellimiet en vergoedingen in de gaten te houden.

Wij hebben contracten afgesloten met diverse zorgverzekeraars, hierdoor kunnen wij uw behandelingen rechtstreeks digitaal declareren. In alle gevallen gelden de vermelde behandeltarieven zoals vermeld in de wachtkamer.

Wij verzoeken u op tijd te komen en een handdoek mee te brengen.

Graag 24 uur van te voren afmelden, anders zijn wij verplicht deze afspraak bij u persoonlijk in rekening te brengen aangezien uw verzekeraar deze te late afmelding niet vergoed.

Wij waarderen een “hygiënische” verschijning.

Voor u zelf en voor ons is het prettig als u een handdoek meeneemt en als u met ons oefent in de zaal graag schoenen dragen met een schone zool.

In de praktijk wordt niet gerookt.

U kunt in de wachtkamer gebruik maken van de aanwezige lectuur. Het is niet de bedoeling dat u deze mee naar huis neemt.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen.

Alvorens u gebruik maakt van het zwembad, gelieve eerst in de praktijk te douchen.

Voor een verkorte versie van de pravacyregels gelieve u onderstaande link te gebruiken;
Privacyreglement